Eucharisztikus

KONGRESSZUS 2013

Kik vagyunk? Mik a céljaink?

 

Az Eucharisztikus Kongresszus fő szervezője a Stella Maris Alapítvány és a hozzá csatlakozó papok és világi hívők, akik fontosnak tartják az Eucharisztia tiszteletének növelését hazánkban.

 

Jelenlegi céljaink:

Egy ilyen eseményen, mint az Eucharisztikus Kongresszus természetesen szép és jó részt venni. De tulajdonképpen Istenhitünk, kereszténységünk megélése szempontjából nem ez a leglényegesebb. Az igazán fontos személy szerint nekem és Neked, kedves testvérem, hogy lélekben fel tudunk-e készülni addig, hogy ott, az a két nap alatt igazán megnyílhasson a szívünk Jézus Krisztus irányába, és ezáltal utána, az ott kapott kegyelmet minél tovább sugározhassuk környezetünk felé.

Ehhez a felkészüléshez az egy év inkább rövid, mint hosszú idő – emberi gyengeségeinket figyelembe véve. Ezért csak bíztatni tudom minden testvéremet, hogy minél előbb kezdjen el foglalkozni ezzel a témával, az Oltáriszntségben köztünk lakó Jézus Krisztussal (elmélkedés, tásasági beszélgetés – hittanóra, szentségimádás stb), hogy 2013. májusra már megújult lélekkel tudjuk várni a nagy közös találkozást. Kérjük hozzá a Szűzanya, a szentek és a szent angyalok segítségét!

 

Igyekeznünk kell az előkészület évében minél több helyen, minél többször szentségimádást tartani, és az ezen való részvételre buzdítani a híveket. Imádkozzunk – ha lehet minden nap – az Eucharisztikus Kongresszus lelki sikeréért.

 

Ima a kongresszusért az Imaszándék menüben található...

 

 

Képgaléria

Beer püspök úr ...

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amivel értesítjük a fontos információk megjelenéséről.

Kérjük ajánlja oldalunkat: IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook Twitter {nice1}

Támogatás

Kérjük támogassa a kongresszus megszervezését!(PayPal)

Amount: