Eucharisztikus

KONGRESSZUS 2013

Imaszándék

 

Kérjük a kedves olvasót, hogy amennyiben egyetért céljainkkal, akkor naponta imádkozzon, legalább egy-egy fohász erejéig. A szenvedés vagy böjt felajánlása erősíti az imaszándékot, ezért csak bíztatni tudjuk azokat, akiknek ezen felajánlás eszükbe jut, hogy tegyék meg azt!

 

Kérjük továbbá, hogy az arra nyitott szívű emberek hittanórákon, beszélgetésekben, a papok pedig a bemutatott szentmiséikben (esetleg a szentmise végi könyörgésben) emlékezzenek meg a Kongresszusról, hogy minél több ember lelkét meg tudja érinteni az Oltáriszentségben köztünk lakó Jézus Krisztus.

 

Kérjük, hogy mindenki egyénileg vagy közösség nevében, de jelentkezzen a Jelentkező lapon. Csoport esetén elég egyetlen személy jelentkezése azzal a jelzéssel, hogy hanyad magával érkezik.

 

Május 1-től 9-ig ima és böjti kilenceddel készüljünk az Eucharisztikus Kongresszus lelki sikeréért felajánlva azt. Az imádságot és böjti felajánlást ki-ki saját életvitele, imagyakorlata alapján határozza meg önmagának. A cél legyen ugyanaz!

 

***

 

Kérjük, imádkozzon – ha lehet minden nap – a Kongresszus lelkeket átformáló sikeréért.

Az ima módja lehet egyéni, saját szavakkal, és lehet az itt közreadott ima mindennapi elmodásával. Kérjük – ha lehet – minden szentmise végén imádkozzanak ezért a szándékért!

 

Jézus Krisztus, Királyok Királya!

(Te úgy tartottad jónak, hogy közöttünk maradjál az idők végezetéig az eucharisztikus színek alatt az Oltáriszentségben. Ezen jelenléted mélyebb tisztelete érdekében szerveződik 2013-ra az Eucharisztikus Kongresszus.)

Kérjük, áraszd bőségesen kegyelmedet a szervezőkre és a lélekben készülőkre, hogy minél többen és minél mélyebben át tudjuk érezni valós jelenlétedet az Eucharisztiában. Add kegyelmedet, hogy a Konferencia a Te dicsőségedet erősíthesse szívünkben, lelkünkben, aki élsz és uralkodsz mindörökké! Ámen

 

A logó és az ima a kongresszusért letölthető innen...

 

 

 

 

 

Képgaléria

Gyula és az aty...

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amivel értesítjük a fontos információk megjelenéséről.

Kérjük ajánlja oldalunkat: IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook Twitter {nice1}